Over mij

Goed in je vel zitten, verbinding voelen tussen lichaam en geest, regie nemen over je eigen leefstijl en gebalan­ceerd leven zonder strenge diëten. Ik geloof dat jij het kan! Gun jij het jezelf? Dan begeleid ik je graag!

Mijn naam is Liliën en sinds begin 2020 heb ik mijn eigen praktijk "Lilly Singh". In de basis ben ik opgeleid tot diëtist, emotie-eten specialist en sportmasseur.

Jarenlang voelde ik mij oncomfortabel in mijn eigen lichaam. Ik deed er alles aan om dit te veranderen: van topsport tot strenge diëten en begeleiding door verschillende coaches. Toen ik na lange tijd balans vond, besefte ik dat ik proces veel sneller had gekund. Hier ontstond mijn passie en droom om anderen te begeleiden naar een gevoel van balans en verbinding tussen lichaam en geest.

Toen ik mijn werkzaamheden startte, merkte ik dat het schrijven van diëten en het masseren van spieren voornamelijk gericht was op symptoombestrijding. 

De meeste mensen weten theoretisch gezien prima hoe ze hun doelen of leefstijl kunnen aanpakken, waarom lukt het dan niet?
En hoe komt het, dat het lichaam bij sommige mensen vrijwel altijd gespannen voelt?

Ik ben er van overtuigd dat de basis van goede zorg voor- en connectie tussen je lichaam en geest, niet ligt in strenge diëten, maar des te meer in mindset en ontspanning. Vanuit deze holistische visie geloof ik dat het voor iedereen mogelijk is om je thuis te voelen in je eigen lichaam.

In de praktijk combineer ik verschillende vormen van bodywork om het lichaam en zenuwstelsel te ondersteunen. Daarnaast werk ik met Acceptance and Commitment Therapy (ACT), om mentale processen en gedragsverandering te begeleiden. In mijn ogen een gouden combinatie.

Wat je doelen ook zijn, niemand is gelijk. En dat vind ik het leukste aan mijn werk! Ik kijk graag naar de persoon achter de dromen en doelen, en bied op een gelijk­waardige en coachende manier begeleiding op maat. Zo help ik jou te leren leven naar jouw waarden en een ge­balanceerde en gezonde leefstijl.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar het leven dat jij wilt leiden? Je bent van harte welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakings­gesprek!

Lees ook de ervaringen van mijn klanten!

foto's met lilly aan het werk
afbeelding plant

Neem contact op

Logo Lilly Singh Pand Lilly Singh

Praktijk

Lilly Singh Suikerlaan 23e
9743 DA Groningen (Route plannen) Groningen

Telefoon

work06 - 21 63 46 45 whatsapp icon Stuur WhatsApp bericht

E-mailadres

Website

Lilly Singh | Diëtetiek - Massage - Life coaching

Kvk

73751871

Btw-nummer

NL002224778B05

Algemene voorwaarden (PDF)

Contactformulier

naam goed ingevuld
Voer jouw naam in s.v.p.
e-mailadres goed ingevuld
Voer een geldig e-mailadres in s.v.p.
telefoonnummer goed ingevuld
Voer een tiencijferig telefoonnummer in
Laat dit veld leeg
bericht goed ingevuld
Voer een bericht in s.v.p. Minimaal 10 tekens.
Anti-spam code goed ingevuld
Voer de hier getoonde Anti-spam code in
verificatie code